Termeni si conditii

1. Identitatea si datele de contact ale operatorului

Proprietarul site-ului www.marketingfx.ro („Site-ul”) este societatea  MARKETINGFX CONCEPTS.R.L., cu sediul in strada Izbiceni, nr. 13-15, sectorul 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2505/2016, cod unic de inregistrare RO35684734, in calitate de operator (“Operatorul” sau “RSFA”). Reprezentantul legal al RSFA este Norocel Cristina, administrator.

Site-ul este accesibil publicului larg pentru informare cu privire la serviciile si evenimentele societatii.

2. Serviciile

Toate serviciile prezentate pe site-ul Operatorului sunt afisate cu caracter informativ - detaliile serviciilor prestate vor fi stabilite prin contact direct cu clientii - unele servicii astfel negociate pot avea caracteristici diferite. Pozele au caracter pur decorativ.

Unele servicii s-ar putea sa nu fie disponibile, de la caz la caz. Operatorul va confirma disponibilitatea unor servicii la momentul preluarii solicitarii unui utilizator.

3. Politica de livrare

Comenzile sunt livrate online in interval de 1 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii.

La finalizarea comenzii, pe site-ul nostru aveti posibilitatea sa alegeti ziua in care preferati sa se faca livrarea. Puteti sa alegeti o data dintr-un interval de pana la 7 zile lucratoare de la data la care a fost inregistrata comanda, cu mentiunea ca aceasta optiune poate fi dezactivata in anumite perioade.

4. Costuri si metode de transport

Produsele sunt livrate online si nu implica costuri.

5. Renuntarea la cumparare

Produsele/seviciile achizitionate la distanta se pot returna conform dispozitiilor Legii 449/2003 si a O.U.G. 34/2014.

Aveti dreptul sa ne notificatiin scris folosind adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ca renuntati la cumparare (dreptul de retragere-art. 9), fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile din ziua primirii produsului.

Renuntarea va fi considerata valabila daca a fost comunicata, in scris, la adresa de e-mail precizata mai sus, inainte de expirarea termenului de 14 zile.

Va vom inapoia contravaloarea comenzii sau a produselor returnate in cel mai scurt timp posibil de la primirea solicitarii in scris, folosind aceeasi modalitate de plata utilizata de catre dumneavoastra in momentul efectuarii tranzactiei initiale In cazul in care veti dori utilizarea unei alte modalitati de plata in vederea rambursarii contravalorii comenzii, va fi necesar sa ne precizati, in scris, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. modalitatea de plata preferata de catre dumneavoastra.

Prevederile OUG 34/2014 cu privire la politica de retur se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Si in cazul persoanelor juridice, acceptam returul produselor exact ca si in cazul mentionat mai sus care se aplica persoanelor fizice.

6. Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat. Solicitarile de retur se notifica pe mail sau telefonic folosind datele de contact de AICI in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

MENTIUNI: In cazul acestei politici de retur produse = cursuri de educatie antreprenoriala , material care se livreaza in format online

7. Informatii suplimentare

Operatorul se va stradui sa puna la dispozitie informatii suplimentare utilizatorilor privind serviciile afisate pe Site, insa nu are obligatia de a raspunde tuturor solicitarilor.

8. Proprietatea intelectuala

Continutul Site-ului, incluzand dar nelimitand-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Operatorului daca nu apartin altor titulari de drepturi, Operatorului si/sau acestora din urma fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare) („Proprietatea Intelectuala”).

Operatorul isi rezerva toate drepturile privind Proprietatea Intelectuala iar vizitatorilor Site-ului nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui element al Proprietatii Intelectuale.

9. Modificari ale documentului

Aceste Conditii Generale sunt actualizate periodic; ori de cate Operatorul va face o modificare, o va afisa pe Site.

Data ultimei actualizari: mai 2020 .

Date de contact

Ne gasesti si aici

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor