Politica de confidentialitate

1. Identitatea si datele de contact ale operatorului

Proprietarul site-ului www.marketingfx.ro („Site-ul”) este societatea  SC MARKETINGFX CONCEPT SRL, cu sediul in strada Izbiceni, nr. 13-15, et. 1, ap. 7, camera 1, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /2505 /2016, cod unic de inregistrare 35684734, in calitate de operator (“Operatorul”). Reprezentantul legal al SC MARKETINGFX CONCEPT SRL este Norocel Cristina, administrator.

Site-ul este accesibil publicului larg („Utilizatorii”) pentru informare cu privire la produsele societatii.

2. Confidentialitate

In completarea Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal [Link catre Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal] (care este general valabila) Operatorul se obliga sa mentina confidentiale orice informatii privind Utilizatorii.

Operatorul poate divulga astfel de informatii catre societati afiliate, subcontractori si parteneri cu care colaboreaza in vederea desfasurarii activitatii comerciale sau de marketing, in limitele legislatiei aplicabile.

3. Comunicari comerciale

Bifand casuta „Sunt de acord a fi contactat cu diverse oferte sau actualizari de la MarketingFX Concept sau „Sunt de acord sa ma abonez la newsletter” sau orice descriere similara, Utilizatorul accepta expres posibilitatea de a primi pe e-mail sau prin orice mijloc de comunicare similar oferte, newsletter si alte comunicari comerciale privind activitatea MARKETNGFX CONCEPT S.R.L..

Utilizatorul isi pot modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Operatorului pentru comunicarile comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in comunicarile comerciale primite de la Operator sau prin contactarea directa a Operatorului cu o solicitare expresa in acest sens la adresa de e-mail cristina@obiz.ro cu subiectul [Dezabonare].

4. Transfer catre tari terte

Este posibil ca anumite date privind campaniile de direct marketing sa fie transferate catre persoane imputernicite aflate tari terte care ofera un nivel echivalent de protectie sau catre Statele Unite ale Americii (numai societati inscrise in EU-US Privacy Shield).

Una dintre aceste terte persoane imputernicite ar putea sa fie serviciul de e-mail marketing MailChimp, care desfasoara activitati de prelucrare inclusiv in SUA. Utilizatorul accepta expres posibilitatea transferului datelor de e-mail marketing catre SUA si politica de confidentialitate MailChimp, disponibila la data prezentei la adresa https://mailchimp.com/legal/privacy/#contacts.

5. Marketing

Pentru imbunatatirea ofertei de bunuri si servicii si a experientei Utilizatorilor, Operatorul poate folosi datele Utilizatorilor, inclusiv datele privind accesarea continutului newsletter-ului, pentru efectuarea de cercetari de piata, analize statistice si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor activitati nu vor fi utilizate in scopuri publicitare.

6. Modificari ale documentului

Aceasta Politica de confidentialitate, marketing si comunicari comerciale este actualizata periodic; ori de cate Operatorul va face o modificare, o va afisa pe Site.

Data ultimei actualizari: mai 2020

Date de contact

Ne gasesti si aici

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor