Founder MarketingFX Concept & Co-Founder program antreprenorial "Rezist sa fiu antreprenor?!"

Pasionata de Arta si stiinta de a vinde, de psihologia consumatorului, de fluctuatiile din piata, urmarirea constanta a trendurilor si participarea inovator in companie. Abila in interpretarea si inventarea de brand, precum si pozitionarea sa in piata cu o puternica gandire strategica.

Cristina are o experienta de 10 ani in marketing si PR. A lucrat in retail, turism, constructii si pharma. A lansat branduri noi atat pe piata locala, dar si pe alte piete.

Crede in puterea consumatorilor si o intereseaza motivele care stau in spatele comportamentelor de consum ale oamenilor. Este pasionata de branding, public relations si de business in general. De-a lungul carierei , a tinut traininguri de marketing si comunicare.

Crede cu tarie ca un business de succes are nevoie de o strategie de marketing si branding solida, care sa fundamenteze strategia de comunicare. Crede in oameni si in puterea lor de a schimba lucrurile si tocmai de aceea din 2014 practica consultanta pe marketing si public relations pentru companii care vor sa creasca.

In anul 2019 impreuna cu Alina Striinu, consultant de business si Corina Stratulat, antrenor pentru succes am pus bazele programului de dezvoltare antreprenoriala "Rezist sa fiu antreprenor?!". Programul vine in ajutorul antreprenorilor romani pentru a obtine claritate pe cei 3 piloni principali in orice business: OM, CIFRE si REZULTATE. 

Cristina este membra in mai multe organizatii de business: MORE Networking, Business Women Forum Romania, Asociatia Nationala a Antreprenorilor din Romania. 

image
Image
Image

“The greatest gift of leadership is a boss who wants you to be successful.” - Jon Taffer

Alina Striinu

CEO, As Group