Founder

Founder MarketingFX Concept

De-a lungul vietii, am intalnit atat de multi oameni de convinsi ca au trait o viata unica, de roman, incat am ajuns sa cred ca este foarte greu sa vorbesti obiectiv despre tine. Cu toate acestea, timpul mi-a demonstrat ca, daca stii sa extragi esenta, daca intelegi ce ii intereseaza pe ceilalti sa stie despre tine, ce anume din ce esti tu vine in intampinarea nevoilor lor pentru a le rezolva, atunci ai gasit cheia.

Sunt Cristina Norocel si, de cand ma stiu, lucrez in marketing, un domeniu in care obosesti mult, dar de care nu te saturi niciodata pentru ca e extrem de dinamic si de ofertant. Dar, oricat de multe fatete si valente ar avea, marketingul se va sprijini mereu pe cativa piloni de baza pe care creativitatea tese mereu nestingherita noi si noi "vesminte". Or, tocmai acesti piloni ii stiu eu pe de rost.

Fascinata de aceasta frumusete, flexibilitate si putere creativa pe care o solicita marketingul, dupa multe succese si esecuri, am atins nivelul de consultant in marketing, dupa ani intregi de munca si daruire.

Aceasta calitate a mea, de consultant in marketing, consider eu ca este acel ceva care poate veni in intampinarea nevoilor tale, care te poate ajuta sa te dezvolti si sa te sustina pe drumul tau in cariera, fie ca vrei sa devii un angajat de top, un freelancer de succes sau un antreprenor recunoscut in mediul sau de business.

Pe scurt, din punct de vedere profesional, ma caracterizez prin:

  • Experienta si know-how in lansarea brandurilor pe piata.
  • Creare si implementare de strategii de marketing si comunicare.
  • Consiliere in strategii de personal branding.
image

Mai mult decat atat, sunt membra in diverse comunitati de business in care prestez munca voluntara, special pentru a ma familiariza cu cat mai multe perspective, dar si a descoperi problemele antreprenorilor de la noi, ceea ce imi asigura totodata si un background excelent pentru a-mi extinde networking-ul si a ma dezvolta continuu. Colaborez cu revista Cariereonline, unde scriu despre subiecte de interes general din domeniul in care activez, iar în timpul liber, ma dedic pasiunii mele pentru studierea Holocaustului.

As avea, desigur, multe altele de spus despre mine, insa cred ca cel mai important este sa stii ca iubesc ceea ce fac si ca sunt oricand bucuroasa sa imi pun la dispozitia ta cunostintele pe care le detin, precum si intreaga experienta acumulata, astfel incat intalnirea cu mine sa fie si pentru tine o adevarata bucurie si sa te ajute sa iti duci la indeplinire cu succes planurile de cariera pe care le ai.

Sunt membra in comunitatile de business: CONAF, MORE Networking si Dynamic Business Connections.
Abia astept sa lucram impreuna. Sunt sigura ca vom face o echipa excelenta.

Cristina Norocel
Image
Image

“The greatest gift of leadership is a boss who wants you to be successful.” - Jon Taffer

Alina Striinu

CEO, As Group

Date de contact

Ne gasesti si aici

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor