Blog

Timp de citit: 2 minute (401 cuvinte)

Cinci tendinte ale brandului personal in 2022

Cinci tendinte ale brandului personal in 2022

Pentru cei care deja au inteles necesitatea construirii si mentinerii unui brand personal puternic, ca angajat sau freelancer, este de la sine inteles ca nu se pot opri aici. De aceea, este foarte important sa urmaresti tendintele la nivel international, ca garantie ca nu esti depasit de lume si tehnologie. In acest material expun cinci tendinte ale brandului personal in 2022.

Am trecut deja de jumatatea lunii ianuarie, iar liderii lumii vorbesc despre tendintele brandului personal in anul acesta. Fireste, ele sunt numeroase, unele dintre ele nefiind foarte diferite fata de cele de anul trecut. Am selectat insa dintre acestea cinci tendinte ale brandului personal pe care le consider relevante pentru anul care tocmai a inceput, dar care sunt, in acelasi timp, valabile pe termen lung.

Iata care sunt acestea:

  1. Valorificarea continutului personal
    Expunerea mai intensa este una dintre tendintele de anul acesta. Sa te folosesti de videoclipuri si imagini cu tine in diferite contexte inseamna sa inveti sa te diferentiezi de ceilalti si sa iti valorifici mai bine continutul personal pe platformele de social media. La ce contribuie aceasta expunere? Simplu. La credibilitate. Un om care posteaza un clip video in care vorbeste despre avantajele sau rezultatele obtinute in urma utilizarii unui produs sau serviciu pe care il are de oferit obtine mult mai usor increderea celorlalti. Cu cat mai des faci astfel de postari, cu atat vei spori sansele de a avea un brand puternic si credibil.
  2. Intensificarea strategiei de a umaniza compania
    Dintotdeauna oamenii vor sa comunice cu alti oameni, vor sa stie cu cine vorbesc, sa isi creeze propria parere despre oamenii cu care interactioneaza. De aceea, in ultimii ani, companiile au inteles ca cei mai buni ambasadori ai brandului lor sunt oamenii angajati. Investitia in brandul personal al angajatilor a inceput sa se faca puternic in afara, dar la noi inca mai e de lucru in aceasta zona. Liderii din companii se vor concentra pe sprijinirea colegilor lor in a se dezvolta si a-si crea o imagine care sa ii inspire pe ceilalti si sa ii influenteze in mod realist si responsabil.

Citeste articolul complet accesand link-ul de mai jos.

...

Cinci tendințe ale brandului personal în 2022 - Revista Cariere

Cinci tendințe ale brandului personal în 2022. Ele sunt numeroase, unele dintre ele nefiind foarte diferite față de cele de anul trecut.
1
Tu cunosti aceste cinci aspecte despre clientii pe...
Trei aspecte esentiale de care sa tii cont cand it...

Postari Asemanatoare

Date de contact

Ne gasesti si aici

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image